sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tavis nauttii laulamisesta ja kertaa uskon perusteita

Teija Sundström



Kymmenkunta vuotta sitten Teija Sundström istui Kaarinan kirkon penkissä ja kuunteli lapsensa musiikkiluokan laulua nuorten messussa. Jokin kolahti hänessä. Seurakunnan esitteestä hän löysi kaksi kuoroa ja kyseli kanttorilta niistä tarkemmin. Cantilena kuulosti sopivalta ja Teija lähti mukaan harjoituksiin.

- Nautin kauniista musiikista ja yhteishengestä, Teija kertoo. - Olen saanut Cantilenasta mukavia ystäviä. Harjoituksissa meillä on rento tunnelma vaikka kirkossa ollaankin ja lauletaan tosissamme.

Viime syksynä eräs kuorokavereista kysyi, lähtisikö Teija hänen mukaansa Alfa-kurssille. Teija oli aiemmin harmitellut, ettei rippikoulua voi käydä uudestaan. Mutta riittäisikö hänen aikansa moniin kurssi-iltoihin? Riitti se.

- Aiemmin vieraaksi jäänyt Pyhä Henki tuli tutummaksi, Teija muistelee. - Uskoni alkoi elää. Olen oppinut lukemaan Raamattua rukoillen ja Hetkinen -lehden kanssa. Käyn seurakunnan tilaisuuksissa useammin kuin ennen.

Tänä syksynä Teija on toista kertaa mukana Alfa-kurssilla. Monet ovat pitäneet Alfasta niin paljon, että käyvät kurssin läpi useamman kerran.


- Jokaisella on oma tiensä, minulla tämä on mennyt näin, Teija hymähtää tyytyväisenä.


Merja Auer




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti